in continuo

pohajalkine pisarije o vsem mogočem in nemogočem

Magija v protokolu

Zapisano pod: Domovina Tagi: — pohajalka ob 20:32, 2.04.2013

- ali kaj, če je sploh kaj, kaj bi povedal novi najboljši slovenski prijatelj Milanović?

Naša predsednica vlade je za trenutek izpustila kadrovanje iz rok, pa je šla z Milanovićem na južino. Oblekla se je šik, obula pa baje bolj za vabljenje v posteljo kot za diplomacijo. Precej živalsko je delovala obutev , oponašajoč divje mačje zverske vzorce. Mnogotere slovenske in hrvaške modne guruje je stisnilo v prsih, ampak kaj!, saj se bo ženska še naredila, saj se zna učiti in to po potrebi tudi dela hitro, magično.

Bolj je tečno razmišljanje o prekrižanih rokah v naročju – zagrešila je protokolarno napako – kaj ji je bilo dolgčas, ali je imela že vsega poln kufer, ali pa je bila žalostna in osamljena, ker se je Milanović srečal tudi z Janšo? A hrvaška pristopna pogodba k EU je zapečatena s protokolarnim kosilom v Vili Podrožnik. Na kosilu so med drugim uživali v brancinu, pljučni pečenki in treh vrstah vin, so nemudoma poročali tiskani mediji.

Magisterij očitno ne daje v vseh primerih pričakovane širine in nivoja izobrazbe, še posebej, če je pričaran magično. Morda so doktorati tisto pravo, ki doprinaša v mednarodne odnose in diplomacijo. Visoke petke preverjeno delujejo, to zagotavljajo modni zapovedovalci in izkušnje nadaljevanke Seks v mestu.

Od prvega julija bomo ceneje telefonirali na Hrvaškem, radi se bomo imeli s svojimi dobrimi sosedi, še več nas bo odšlo tja na dopust kot sicer, na meji nas ne bodo več pretipali do obisti, ker bo prava meja tekla južneje – ampak evra pa baje še nekaj let ne bodo dobili naši novi najboljši prijatelji. Ženske bomo pod večer sprehodile svoje najvišje petke na rivi.

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev

902

avtor NoMercy

2.04.2013 @ 23:28

huh … OK AB je postavna ženska … ampak žal nima nobene “vzornice” od katere bi copy-pastala (c-p) :)
Angela ravno ni, da bi jo c-p, kraljice in princese zanjo niso “politično” sprejemljive, MargaretT je bila tudi precej mimo za c-p, EU “zunanja ministrica” je tudi “modrokrvna” … res je v nesrečni poziciji :D

avtor Pohajalka

9.04.2013 @ 19:11

NoMercy, AB res nima c-p-diapazona, zdi pa se, da je problemček sploh ne gane.
Zdaj petke samozadostno sprehaja po EU.
:D , :P

RSS vir za komentarje na objavo.

Trenutno obrazec za komentarje ni dosegljiv.

 

Blog in continuo | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |